Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Αυτοπροσδιορισμός μέσω ευρωεκλογών

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή) είναι το νέο σχήμα που θα «κατέβει» στις ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=38876

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ευρωεκλογές
Την παρουσία της στις ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου


«Εγχείρημα μακράς πνοής» η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α). Ο Δ. Δεσύλλας, πρώην ευρωβουλευτής και ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ μέχρι πρόσφατα, μιλούν στο tvxs για τη νεοσύστατη κίνηση .

http://www.tvxs.gr/v10475

Οι πολιτικές θέσεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή

Πηγή: Express.gr 27/04/09-18:06

Συμμετοχή σε όλες τις μάχες του επόμενου διαστήματος και στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου ανακοίνωσε η "Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή" (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α), στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα και όπου παρουσιάστηκαν από τον Δημήτρη Δεσύλλα, πρώην ευρωβουλευτή και τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ μέχρι πρόσφατα, οι πολιτικές θέσεις και η διακήρυξη του σχήματος.

http://vwww.express.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=160914&Itemid=135

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στις ευρωεκλογές

Δευτέρα, 27.04.09

Συμμετοχή σε όλες τις μάχες του επόμενου διαστήματος και στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α), στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα, όπου παρουσιάστηκαν από τον Δημήτρη Δεσύλλα, πρώην ευρωβουλευτή και τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ μέχρι πρόσφατα, οι πολιτικές θέσεις και η διακήρυξη του σχήματος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=87178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου